Grillade fiskspett med myntayoghurt

Grillade fiskspett med myntayoghurt

Dela fisk och grönsaker i lagom bitar och lägg i en plastpåse. Marinera dem i grillolja ca. 1 timme i kylen.
Skär myntan grovt och blanda den med yoghurt, smaka av med salt och peppar.
Skär potatis i klyftor, strimla gurkan och vänd ner i dressingen, låt stå kallt en stund.
Trä upp fisk och grönsaker på dubbla spett, grilla dem på hög värme och servera sedan med potatis- och gurksalladen.

INGREDIENSER

  • 600-800 g  fast fisk i bitar
  • 1 bit  purjolök
  • 8 st  champinjoner, färska och fasta
  • 1 dl  Caj P. BBQ oil Parsley & Garlic 
  • 1 knippe  färska myntablad
  • 2 dl  grekisk yoghurt
  • 600 g  färskpotatis, kokt och kall
  • 1 st  slanggurka
  • 8 st  grillspett av trä, blötlagda
  • Flingsalt & svartpeppar