Lax- & wasabiburgare

Lax- & wasabiburgare

Vispa samman laxfärs, ägg, hoisinsås och wasabi, smaka av med salt och svartpeppar. Forma fina laxburgare, smörj in ytan med matolja och låt dem vila en stund i kylen. Vispa samman misopasta och majonnäs, smaksätt med wasabi och ställ i kylen.
Grilla laxburgarna på medelvarm grill och rosta brödet. Smula noriarket över de grillade burgarna. Montera fint och servera direkt.

INGREDIENSER

  • 600 g  laxfärs
  • 1 st  ägg
  • 1-2 msk  Blue Dragon Hoisinsås
  • 1 tub  Blue Dragon Wasabi
  • 1 msk  Blue Dragon Misopasta
  • 6 msk  majonnäs av god kvalitet
  • Salladsgrönsaker
  • 4 st  hamburgerbröd, hembakat eller färdigköpt
  • 1 blad  Blue Dragon Sushi Nori
  • Salt & svartpeppar