Skiva aubergine och pensla med olja, grilla dem krispiga på grillen. Spreja auberginen upprepade gånger med sprayglazen. Hetta upp en stekpanna på grillen, slå i olja och lägg i vitlöken och låt den fräsa. Tillsätt tomat och kronärtshjärtan. Stek grönsakerna i några minuter. Vispa äggen lätt och slå dem i stekpannan. Låt frittatan gräddas under försiktig omrörning. När äggsmeten stelnat så strö över feta och örter. Toppa med sallad och aubergine och servera den nygräddad.
- 1 st aubergine
- Caj P. Sprayglace, välj Din favorit
- 2 msk olivolja
- 2 tsk finhackad vitlök
- 10 st cocktailtomater delade i halvor
- 6 st kronärtshjärtan, inlagda, delade i kvartar
- 6 st ägg, gärna ekologiska
- 50 g smulad fetaost
- Hackade örter
- Salladsblad